Wpis

poniedzia貫k, 27 lutego 2012

Czekoladowe dekoracje

Dekoracje czekoladowe

Sk豉dniki:

  • czekolada gorzka
  • czekolada bia豉

Czekolady po豉ma, rozpu軼i w k徙ieli wodnej. Rozpuszczon czekolad wyla na papier do pieczenia, rozprowadzi delikatnie no瞠m. Drug rozpuszczon czekolad, przy u篡ciu 造瞠czki, wylewa cienkim strumieniem na wylanej wcze郾iej. Po ostygni璚iu (czekolada ma by lekko mi瘯ka) wykrawa foremkami dowolne kszta速y. Pozostawi, a ca趾owicie ostygn.

Dekoracje czekoladowe

Dekoracje czekoladowe


Szczeg馧y wpisu

Tagi:
Kategoria:
Autor(ka):
joannab_jb
Czas publikacji:
poniedzia貫k, 27 lutego 2012 21:01

Polecane wpisy

Wyszukiwarka

Kana informacyjny

Kontakt: asilis@wp.pl

Durszlak.pl
Mikser Kulinarny - blogi kulinarne i wyszukiwarka przepis闚 Polskie Blogi Kulinarne Top Blogi
Wszystkie zdj璚ia na blogu s moj w豉sno軼i. Nie wyra瘸m zgody na ich kopiowanie i umieszczanie na innych stronach internetowych lub w publikacjach drukowanych.

Opcje Bloxa